Otavan Opiston asuntolan remonttiblogi

Tänään tehtiin terveystarkastajan kanssa katselmointi Topeliuksen tien ”päiväkodissa”. Ensivaikutelman perusteella terveystarkastaja ei nähnyt syytä olla käyttämättä rakennusta, toki pienimuotoisen remontin jälkeen. Jatkoselvittelyt ovat käynnissä ja mm. tarvittavien peseytymistilojen suhteen tarkistetaan riittävyys. Pesutiloja on mahdollista rakentaa lisää. Majoittujia voisi olla hiukan alle parikymmentä eli ajatus ”tyttöjen talosta” on siis toteuttamiskelpoinen ainakin asukasmäärän osalta.

Rakennus ei ole ollut terveystarkastajan tietojen mukaan käyttökiellossa.

Jäämme odottamaan jatkoselvitystä tilapalveluiden ja terveystarkastajan toimesta.

2 Responses to Terveystarkastajan käynti ”päiväkodilla” 26.2.2016

  • Onkohan päiväkodilla tehty mittauksia, joista selviäisi aiheutuivatko sisäilmaongelmat
    VOC-yhdisteistä (muovimattojen kiinnitykseen aikoinaan käytetty liima, joka alkaa reagoida maton alla ja erittää haitallisia yhdisteitä huoneilmaan); tuntuu olevan nykyään yleinen ongelma vanhemmissa rakennuksissa ja kuuleman mukaan Hannun huoneestakin oli käry laantunut remontin yhteydessä. Siis eri juttu kuin home.

  • Tuo on hyvä selvittää, otetaan tuo esille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *