Otavan Opiston asuntolan remonttiblogi

Arkkitehti Pertti Mertaoja, joka toimii asuntolan remontin pääsuunnittelijana, on luonnostellut hissikuilun toteutusta. Kyseessä on vasta alustava luonnos josta matkaa varsinaiseen toteutukseen on vielä pitkästi mutta antaa kuvaa siitä mille hissi pohjoispäädyssä voisi näyttää.

Saat kuvan suuremmaksi hiirellä napsauttamalla.

ASUNTOLA 3D KOI 2016-03-09 HIS-MET-

 

3 Responses to Luonnos asuntolan hissin toteutuksesta

  • Hieno kuva!

  • Hissisuunnitelma on tarkentunut sen verran että paloturvallisuusmääräyksien mukaisesti hissikuilussa ei voi olla kahta lasiseinää. Käytännössä siis tuo alustava suunnitelma muuttunee niin että julkisivun suuntainen lasiseinä toteuttettaisiin ja lyhyen sivun suuntainen seinä olisi umpinainen.

  • Wau, näköalahissi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *