Otavan Opiston asuntolan remonttiblogi

Aikaisemmin tila käytiin läpi mm. terveystarkastajan kanssa, sittemmin tilaa ollaan eri tahojen kanssa katselmoitu neljä kertaa ja tänään sitten kierroksella kävi pelastuslaitoksen edustaja. Mitään erityistä estettä ei ilmennyt tilojen käytölle pelastusviranomaisenkaan näkökulmasta joten enää on yksi vaihe läpäistävänä – jos kaupungin rakennustarkastus näyttää vihreää valoa, päiväkodin remontti pääsee alkamaan kesällä.

Tähän artikkeliin tulee piakkoin tilasuunnittelijan piirrokset joista näkee miten tiloja muutetaan paremmin meidän käyttöömme soveltuviksi. Varmaa on jo nyt, että kellarikerros ”sinetöidään” eli sitä emme tule käyttämään. Aikanaan  huonon sisäilman epäily kohdistui juurikin tuohon kellarikerrokseen joten siksikin se on hyvä sulkea pois käytöstä.

 

Päivitys 25.4.2016:

Kaupungin tilasuunnittelijan Armi Mäkisen piirtämä poohjapiirros on nyt näkyvillä Piirustukset- sivulla.

Tässä myös suora linkki PDF-tiedostoon.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *