Otavan Opiston asuntolan remonttiblogi

Tänään pidetyn työmaapalaverin myötä selvisi, että asuntolan pitäminen majoituskäytössä remontin alkuvaiheessa on liki mahdotonta. Työmaa-alueen rajaaminen, turvallisuusseikat sekä asumismukavuus katkeilevien sähkön ja veden vuoksi pakottivat etsimään uutta ratkaisua. Onneksemme Mikalo Oy:n asuntoja sattui olemaan vapaana ja kaikki vielä hyvin lähellä, Mäntytiellä. Niinpä pikavauhtia saimme sovittua että saamme käyttöömme neljä asuntoa joihin voimme majoittaa asuntolassa olevat opiskelijat. Tämä mahdollisuus pudotti ison kiven melko monen opistolaisen harteilta, tästä on hyvä lähteä viikonlopun viettoon.

Kalusteita ryhdytään haalimaan heti maanantaiaamusta aikaisin, onneksi sängyt löytyvät meiltä omasta takaa. Paljon hyvää kalustetta löytyy myös kaupungin varastoista, niitä kävimme eilen Päivin kanssa katsastamassa Pankalammella ja Siekkilässä.

Nyt meillä on siis hyvä tilanne oppilasmajoituksen suhteen ja rakennusmiehet saavat vapaat kädet hääriä asuntolassa kun ei enää tarvitse varoa majoittuvia opiskelijoita.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *