Otavan Opiston asuntolan remonttiblogi

Asuntolan loppukäyttäjäpalaverissa esille nousi muutama toive nostettavaksi mietintään:

  • saunan lauteiden uusiminen, nykyiset kiinteät ovat hankalasti puhdistettavat sillä istuinosaa ei saa irti. Lisäksi kaiteet voisivat olla toiminnallisemmat. Alin taso voitaisiin korvata lyhyemmällä ja irtonaisella askelmalla, mikä helpottaisi lauteiden alustan siivousta.
  • neloskerroksessa huoneisiin harkitaan televisioita, muissa kerroksissa TV:t ovat melko turhia sillä opiskelijat katselevat kuitenkin elokuvia mieluummin kannettavilta laitteilta. Nelosesta tehdään majoitustila ulkopuolisille kurssilaisille ja sen sisutukseen ja varustukseen käytetään hiukan enemmän resursseja.
  • kylmäsäilytys on tuottanut ongelmia – yksi ratkaisu olisi hankkia huoneisiin omat jääkaapit 2. ja 3. kerroksessa, tai vaihtoehtoisesti energiatehokkaampana ratkaisuna varustaa keittiöt kukin kahdella suurella jääkaapilla jolloin myös lievitettäisiin sitä ongelmaa että 3. kerroksessa ei ole omaa keittiötä.
  • kysymys siitä, tulisiko pesutiloihin suihkuseinä vai verho päätyi siihen että yksinkertainen suihkuseinä olisi ylläpidon kannalta kuitenkin paras ratkaisu.

Palaverissa olivat Paula Laurovuori, Mirva Liukkonen, Päuivi Ruhanen ja Jouni Karnasaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *