Otavan Opiston asuntolan remonttiblogi

Blogi palasi kesälomalta ja heti on uutta asiaa jaettavana.

Vanha päiväkoti on kansan suussa muovautunut muotoon ”pikkuasuntola”, kiva kotoisa nimitys.

Tilahallinto on hienosti ottanut tarpeitamme huomioon, niinpä pikkuasuntolan toimenpiteet olivat alkuperäistä arviota laajemmat. Alla listaa mitä on tehty:

  • Piha on laitettu uuteen uskoon – nurmialue on leikattu, omenapuut trimmattu poistamalla kuivat oksat, marjapensaiden juurilta on kitketty rikkaruohot ja lopuksi vielä hiekoitetun alueen pintahiekkoja poistettiin ja pihaan ajettiin soraa. Myös kivijalan vierusta sai osaltaan uuden siistin sorakerroksen. Lähi tulevaisuudessa opiston ja pikkuasuntolan välinen aita puretaan ja väli siisititään jolloin alue liittyy kauniisti opiston puutarha-alueeseen ja tulee osaksi kampusta myös visuaalisesti. Topeliuksentien puoleinen aita korjataan ja maalataan.
  • Vanha parvekkeen portaikko poistettiin ja tilalle tuli kunnollinen portaikko. Terassin porras sai uudet askelmat.
  • Infra viritteli yläkerran oleskelutilaan sohvan ja upouuden television, hankittavana on vielä pelikonsoli.
  • Nyt myös takkahuoneessa on televisio, ensi viikolla sinne saadaan sohvat eli tilasta saadaan todella viihtyisä yhteinen tila.
  • Keittiö on rakennettu kokonaan uudestaan, kaapistot ovat tuliterät, samoin liesi ja kunnollinen suuri jääkaappi. Lisäkaappina toimii vanha asuntolasta tuotu jääkaappi.
  • Alakerran pesuhuoneen sähköistys valmistui juuri äsken, nyt pyykinpesukone on käytettävissä.
  • Pikkuasuntola on toistaiseksi vailla kunnollista verkkoa, sen saamme toimimaan parin-kolmen viikon kuluttua kun tilaamamme langaton linkki saapuu.
  • Ulko-ovien ja sisäovien lukitus on viimeistelyä vaille valmis, sekin siis vihdoin siirtyy tälle vuosisadalle.

Tiukasti joutuvat pojat pikkuasuntolassa asustamaan, siitä jo tänään iltapäivällä kovasti keskusteltiin mutta kaikki tuntuivat ymmärtävän tilanteen.

20160810_154041 20160810_155303 20160810_155337 20160812_135756

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *