Otavan Opiston asuntolan remonttiblogi

ekapalaveri

 

Ensimmäinen työmaapalaveri pidettiin Otavan Opiston kahvilassa 3.2. Paikalla olivat Otavan Opiston edustajina johtaja Matti Väänänen, rehtori Harri Jokinen, IT-suunnittelija Jouni Karnasaari, ruokapalveluesimies Anitta Uimonen sekä Mirva Liukkonen.

Suunnittelijoiden edustus oli arkkitehti Pertti Mertaoja (pääsuunnittelija), LVIA-suunnittelija Taisto Kähkönen (Wise Group Finland Oy), sähkösuunnittelija Keijo Nykänen, rakennesuunnittelija Timo Härkönen (Wise Group Finland Oy).

Rakennuttajan edustajina toimivat Tilakeskukselta rakennuttajainsinööri Jari Miettinen, LVI-rakennuttaja Pertti Riekkinen, tilasuunnittelija Armi Mäkinen sekä sähkörakennuttaja Jani Koikkalainen

Kokouksen päätteeksi ryhmä kiersi asuntolassa katselmoimassa tiloja.

Kokouksen muistio julkaistaan tässä blogissa myöhemmin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *